Over ons Tekst

Design Essentials als eerste in Nederland verkrijgbaar

Op zoek naar de beste blackhairproducten in heel Nederland? Bij Beauty Salon Magic vindt u blackhairproducten in Amsterdam van het bekende merk Design Essentials. Als onafhankelijk bedrijf hebben wij hiermee in de gehele industrie de standaard gezet en bieden wij voor professionele haarstylisten hoogwaardige, innovatieve, trendsettende producten.

Als u kiest voor onze blackhairproducten in Amsterdam verlenen wij u technische expertise. De werking en resultaten van Design Essentials spreken voor zichzelf en hebben een volledig nieuwe categorie gecreëerd in de haarverzorgingsindustrie. Interesse in de beste blackhairproducten van Amsterdam? Bekijk het aanbod van Beauty Salon Magic.

Waarom Design Essentials

De blackhairproducten van Design Essentials in Amsterdam zijn ontwikkeld door specialisten. Zij hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van eigen merk producten van hoge kwaliteit. Design Essentials heeft in het ontwerp van het product voor een holistische aanpak gekozen waarbij de nadruk ligt op een systeem met verzachtende shampoos en conditioners en moisterizers die het haar en de hoofdhuid nieuwe kracht geven om sterk en gezond haar aan te maken.

Professionele gebruikers

De verkoop van onze chemische blackhairproducten in Amsterdam zijn uitsluitend voor officieel erkende, professionele gebruikers. Het gaat hierbij om de volgende lijnen:

  •     Relax lijn
  •     Curly lijn
  •     Demi kleuringen
  •     Strengthening Therapy System

Bespaar kappersbezoeken

Met de blackhairproducten van Design Essentials Nederland bespaart u vele bezoekjes aan de kapsalon. Het Design Essentials Strengthening Therapy System is een dat het haar handelbaar en zacht maakt. De krullen worden verlengd voor een langdurig maar niet permanent effect (tot 12 weken). Met deze blackhairproducten in Amsterdam kunt u het haar vandaag glad en morgen met krullen dragen.

Online bestellen

Bent u geïnteresseerd in de blackhairproducten van Design Essentials? Bestel deze dan gemakkelijk en snel op onze site. Betaalt u vandaag met iDEAL dan wordt uw zending direct na ontvangst van uw betalling verzonden. Uw bestelling is extra verzekerd tegen beschadiging en verlies en wordt altijd met Post.nl via een apart kanaal vervoerd.

De experts van onze groothandel geven u deskundig advies over de haarverzorgingsproducten. Indien u interesse heeft in het assortiment van Design Essentials, neem dan contact op met ons.

Beauty Salon Magic

Rijnstraat 218
1079 HT Amsterdam
 
KvK nummer:
50 597 744

BTW nummer:
NL822866018B01
 
ING Bank
NL18INGB0007860382

Telefoon kantoor Serviceteam:
+31 (0) 20 - 642 43 00

Beauty Salon Magic logo
Beauty Salon Magic

Copyright © Beauty Salon Magic 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Klantenservice | Retourbeleid

Designpro.nl | Z-IM.nl